مهاجرت به هلند و گرفتن اقامت و تحصیل در هلند

این کشور یک کشور مدرن و از اعضای اتحادیه اروپا و پیمان شینگن است که به خاطر آرامش و تأمین اجتماعی عالی، کار نیمه وقت برای دانشجویان و اشتغال تمام وقت فارغ التحصیلان در آن خیلی مورد توجه جویندگان تحصیل و کار است. حتی یک سال تحصیل در هلند منجر به مدرک,برای شما حق برخورداری از ویزای کار را فراهم مینماید که باعث بهتر شدن شرایط برایاقامت هلند میشود.هلند در واقع یک دلتای سرسبز است که رودخانه‌هایی چون راین از میان آن می‌گذرد. از این رو هلند کوه ندارد و ارتفاع بلندترین تپه در جنوب این کشور ۳۲۲متر بیشتر نیست. خاک هلند بیشتر ماسه‌ای ست. بخش‌های وسیعی از سرزمین هلند را کشتزارها و چراگاه‌های سرسبز تشکیل می‌دهند و دریاچه هاو نهرها و جنگلهای طبیعی و مصنوعی در آن به وفور یافت می‌شود.زبان رسمی هلند شاخه‌ای از زبان های ژرمنی است و به  آلمانی شباهت‌هایی دارد. برخی واژگان فرانسوی نیز از دوره‌های تسلط فرانسویان بر این منطقه، در زبان هلندی جذب شده‌اند. در کشور هلند در حدود ۶۵هزار فارسی ‌زبان ، ۳۰هزار ایرانی و ۳۵هزار نفر از کشور افغانستان سکونت دارند.

این در مقطع کارشناسی فرصت تحصیل در هلند رابرای دانشجویان بین المللی را محیا کرده تا متقاضیان به ادامه تحصیل بتوانند از عالی ترین شرایط تحصیلی بهره مند شوند و مدرک تحصیلی خود را از با اعتبارترین دانشگاه های کشور دریافت نمایند.دوره کارشناسی در هلند ۴-۳ سال و کارشناسی ارشد بین ۲-۱ سال است. شهریه دانشگاه های کشور هلند در یک سال در حدود 4000تا15000 یورو و در برخی از رشته ها 30000 یورو میباشد و هزینه زندگی در حدود 10000 یورو سالانه است. برای تحصیل در کشور هلند در مقطع کارشناسی شما باید مدرک آیلتس 6 آکادمیک را داشته باشید.اشخاصی که دارای مدرک کارشناسی هستند می توانند برای ارتقای سطح مدرک تحصیلی خود در یکی از عالی ترین دانشگاه های کشور هلند اقدام نمایند و در مقطع کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل شوند. برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد نیاز به مدرک آیلتس 6.5 میباشد و در طول تحصیل نیز اجازه کار هم دارید. تحصیل به یکی از زبانهای انگلیسی یا هلندی برگزار میشود و بتدریج بر تعداد دوره های انگلیسی زبان بخصوص در مقطع کارشناسی ارشد افزوده میشود.  تحصیل در دانشگاه های هلند رایگان نیست ولی شهریه دانشگاهها بسیار پایینتر از کشورهایی همچون استرالیا است.

 

شهروندان اتحادیه اروپا برای اقامت هلند (تا هر زمان) نیاز به اجازه کار یا مهاجرت به هلند ندارند و تنها مدرکی که باید برای اشتغال در این کشور به کارفرما ارائه دهند، گذرنامه معتبر است.در مقابل تمام اتباع غیراروپایی موظفند طبق قانون استخدام اتباع خارجی اجازه اقامت و کار را دریافت کنند.کشور کارگر در کسب این دو مجوز عامل بسیار مهمی به شمار می رود. تمام مهاجران که تقاضا دارند بیش از سه ماه در هلند بمانند نیازمند مجوز مهاجرت هستند و درخواست مجوز شغل آنها باید به مرکز کار و درآمد (CWI) ارائه شود. تقاضای مجوز مهاجرت هلند نیز باید به پلیس اتباع خارجی یا اداره مهاجرت (IND) ارائه شود.

/ 1 نظر / 95 بازدید
Mohammad

سايت تفريحي فان دوني دانلود جديدترين فيلم ها و آهنگها + جديدترين مدل لباس مو عينک و ... + جديدترين عکس بازيگران + بيوگرافي اشخاص معروف و خيلي چيزاي ديگه که بايد خودت ببيني همين الان بيا http://www.myfundoni.ir